Scholen & Verenigingen

IEDER JAAR OPNIEUW WORDEN WIJ UITGENODIGD OP SCHOOLFEESTEN. DIRECTIE, LEERKRACHTEN EN OOK DE OUDERS VAN DE LEERLINGEN WETEN DAT WIJ HEEL VEEL BELANG HECHTEN AAN NETHEID EN PROPERHEID. WIJ VOEREN EEN STRENG BELEID INZAKE HYGIENE. ONZE IJSWAGENS ZIJN CONFORM DE NORMEN VAN DE FAVV EN HACCP.

Meer informatie

ONS IJS IS VAN ZEER GOEDE KWALITEIT EN WORDT MET DE MEESTE AANDACHT EN ZORG GEPRODUCEERD EN BEWAARD. ONZE IJSWAGENS ZIJN EEN LUST VOOR HET OOG. DONATI’S MAGIC ICE CREAM TRACHT MET ZIJN PRACHTIGE IJSWAGENS MEDE IN TE STAAN VOOR EEN TOTAALBELEVING EN TE ZORGEN DAT HET EEN SPETTEREND FEEST WORDT. HET IS DE BEDOELING DAT HET NA AFLOOP EEN MEMORABELE DAG WORDT. TOCH?

OOK ALLERHANDE VERENIGINGEN KUNNEN STEEDS OP ONS REKENEN !! WIJ DENKEN AAN VERENIGINGEN VOOR MENSEN MET MENTALE OF FYSIEKE BEPERKINGEN . GEZONDHEIDSVERENIGINGEN, SENIORENVERENIGINGEN, MILIEU EN NATUURVERENIGINGEN, SPORTVERENIGINGEN, SOCIO-CULTURELE VERENIGINGEN, MUZIEKVERENIGINGEN, ONDERNEMERSVERENIGINGEN, HOBBYVERENIGINGEN, DIERENLIEFHEBBERSVERENIGINGEN, EN NIET TE VERGETEN: DE VELE JEUGDBEWEGINGEN DOORHEEN BELGIE EN NEDERLAND.GIOVANNI DONATI HOUDT ERVAN OM MENSEN GELUKKIG TE MAKEN. HET STAAT VAST DAT ICE CREAM MENSEN GELUKKIG MAAKT DONATI’S MAGIC ICE CREAM EN DE BELEVING HIER ROND RESULTEERT IN HAPPINESS.