IJsjes trakteren

BESTE KLANTEN
WIJ BESCHIKKEN OVER EEN WAGENPARK MET MAAR LIEFST 40 PRACHTIGE IJSWAGENS.
DEZE KUNNEN VANAF NU GEBOEKT WORDEN VOOR AL JULLIE FEESTEN EN EVENEMENTEN.
GENIET NU VAN ONZE FANTASTISCHE **PROMOTIES**

IJSJES ETEN MAAKT MENSEN BLIJ. EEN IJSJE TOVERT SPONTAAN EEN GLIMLACH OP IEDERS GELAAT. WE BESCHIKKEN OVER EEN WAGENPARK VAN 40 IJSTRUCKS, GIOVANNI DONATI, DE OPRICHTER VAN DEZE FANTASTISCHE ONDERNEMING IS ZELF STEEDS EEN FERVENTE IJSLIEFHEBBER GEWEEST EN NOG STEEDS, WEET DAN OOK ALS GEEN ANDER WELK GELUKZALIG GEVOEL IJSJES ETEN TEWEEG KAN BRENGEN.

Meer informatie

SINDS ENKELE JAREN HANTEREN WIJ DE FORMULE - ALL YOU CAN EAT - WIJ RIJDEN MET ONZE IJSKARREN NAAR ALLE UITHOEKEN VAN HET LAND EN SERVEREN GRATIS IJSJES IN NAAM EN OPDRACHT VAN ALLERHANDE BEDRIJVEN. DENK MAAR AAN OPENDEURDAGEN,
OPEN- BEDRIJVENDAGEN, OPENINGEN VAN NIEUWE WINKELS EN VESTIGINGEN. WERKGEVERS DIE HUN WERKNEMERS SPONTAAN TRAKTEREN OP EEN LEKKER IJSJE. ONZE MOOIE IJSWAGENS WORDEN STEEDS MET OPEN ARMEN ONTHAALD. VANAF 2020 ZULLEN WIJ DE FORMULE - ALL YOU CAN EAT - EEN EXTRA DEMENTIE GEVEN. DEZE FORMULE IS VANAF NU OOK VAN TOEPASSING VOOR PRIVE AANGELEGENHEDEN, ZOALS TROUWFEESTEN, VERJAARDAGEN, ENZ,,,. DONATI’S MAGIC ICE CREAM HANTEERT MOMENTEEL ZEER INTERESSANTE EN VOORDELIGE PRIJZEN. EEN VOLLEDIG UUR ONBEPERKT IJSJES ETEN KOST NU SLECHTS 250 EURO.
WIJ KOMEN MET ONZE PRACHTIGE IJSWAGENS OP LOCATIE DOORHEEN HEEL BELGIE EN NEDERLAND.

*Voor groepen boven de 100 personen geven we graag advies over de juiste formule in functie van het aantal personen en de af te leggen afstanden. Er wordt steeds gestreefd naar een mooie en correcte prijs zodat iedereen tevreden zal zijn en kan meegenieten.