Prive feesten

ER IS NIETS ZO GEZELLIG ALS SAMENZIJN OP FAMILIE FEESTEN. DENK AAN EEN COMMUNIEFEEST, EEN BABYBORREL, EEN VERJAARDAGSFEEST, EEN LENTEFEEST, EEN BARBECUE, EEN JUBILEUM EN UITERAARD EEN TROUWFEEST. OP DEZE MOMENTEN WIL JE DE MENSEN DIE JE LIEFHEBT ZO DICHT MOGELIJK BIJ JE HEBBEN. WIJ WETEN HOE FIJN HET IS ALS ALLES GOED VERLOOPT.

Meer informatie

DONATI’S MAGIC ICE CREAM MAG BIJ DEZE FEESTEN VOOR HET TOETJE ZORGEN. SENSATIE EN BELEVING ALS ONZE IJSWAGEN OP EEN AFGESPROKEN TIJD AAN KOMT RIJDEN MET HET TYPISCHE MELODIETJE. KINDEREN DIE STAAN TE SPRINGEN EN TE HUPPELEN OM ALS EERSTE BEDIENT TE WORDEN . KINDEREN DIE VERJAREN MOGEN ZELF HUN SUPER IJSJE SCHEPPEN WAARBIJ UITERAARD MOOIE FOTO’S KUNNEN GEMAAKT WORDEN. OOK HIER HANTEREN WE DE – ALL YOU CAN EAT – FORMULE. VOOR *SLECHTS 250 EURO PER UUR MAG ER ONBEPERKT GESMULD WORDEN VAN ONZE VOLLEDIGE ASSORTIMENT. OOK ALLE SAUSJES, SNOEPJES EN NOOTJES ZIJN IN DEZE PRIJS INBEGREPEN. KINDEREN MOGEN ZICH VOOR EEN KEER VOLLEDIG LATEN GAAN. DE BOLLETJES WORDEN NIET GETELD EN IEDEREEN MAG MEERDERE KEREN AANSCHUIVEN OM IJSJES BIJ TE TANKEN. OP TROUWFEESTEN KUNNEN WE MET ONZE IJSKAR ZOWEL AAN DE KERK KOMEN STAAN ALSOOK TIJDENS HET FEEST NA HET AVOND ETEN. WIJ SERVEREN ONS LEKKER IJS DAN MEESTAL IN MOOIE BEKERS, MAAR HOORNTJES MET ENKELE BOLLEN EROP IS EVENGOED MOGELIJK EN MAAKT HET ZELFS NOG EEN TIKKELTJE ORIGINELER.

*Voor groepen boven de 100 personen en de af te leggen afstanden met onze ijswagens, geven we u graag advies over de juiste formule in functie van het aantal personen.