Brand Activation

WILT U EEN NIEUW OF BESTAAND PRODUCT LANCEREN OF PROMOTEN ? WILT U UW MERK OF NAAM ONDER DE AANDACHT BRENGEN ? WENST U EEN DIENST TE PROMOTEN ? VERTROUW DAN OP ONZE JARENLANGE ERVARING EN DESKUNDIGHEID. WIJ HEBBEN DE VOORBIJE 28 JAREN EEN UITSTEKENDE REPUTATIE OPGEBOUWD ALS HET GAAT OM KWALITEIT, INNOVATIE EN VOORAL HET CREEREN VAN BELEVING.

Een greep uit onze portfolio

Meer informatie

SUCCESVOLLE MARKETINGCAMPAGNES STARTEN STEEDS MET HET UITWERKEN VAN EEN OP MAAT GEMAAKTE STRATEGIE. SIMPEL EN UITERST DOELTREFFEND. WIJ SCHEPPEN GRATIS IJSJES UIT ONZE PRACHTIGE IJSWAGENS IN NAAM VAN WINKELKETENS, RETAILERS, ELEKTRONICA REUZEN, BANKEN, VERZEKERINGEN, REIS EN BOEKINGSAGENSCHAPPEN, ZORGSECTORS, ENERGIELEVERANCIERS, TELECOM-INTERNET BEDRIJVEN, HOSTINGBEDRIJVEN, TRANSPORT EN KOERIERBEDRIJVEN, ETC… ETC… ETC…

WIJ PROBEREN OOK OP EEN CREATIEVE MANIER OM TE GAAN MET UW WENSEN EN KUNNEN DE WAGENS OOK IN DE WINTERPERIODE INZETTEN VOOR HET UITDELEN VAN WARME WAFELS, SNACKS, KOFFIE, SOEP ETC.. ETC.. NIETS IS ONS TEVEEL.

MET UW SLOGAN: DANK JE WEL ,, VOOR JULLIE VERTROUWEN EN ,, FREE ICE CREAM ,, VOOR IEDEREEN.
ONZE IJSWAGENS KUNNEN BESTICKERD WORDEN MET DE NAAM EN LOGO VAN UW BEDRIJF. EEN HEERLIJKE EN VERFRISSENDE MANIER OM MENSEN BLIJ TE MAKEN EN TEGELIJK KENNIS TE LATEN MAKEN MET UW MERK, NAAM, PRODUKTEN EN DIENSTEN.
ONZE TARIEVEN ZIJN EVEN LEKKER ALS ONS IJS GENIET VAN ONZE UITZONDERLIJKE OPPORTUNITEITEN. WIJ SCHEPPEN 4 UUR LANG ONBEPERKT HEERLIJKE IJSJES VOOR SLECHTS 250 EURO PER UUR.DONATI’S MAGIC ICE CREAM BESCHIKT OVER EEN VLOOT VAN MAAR LIEFST 40 PRACHTIGE LUXE IJSWAGENS

DIT WILT ZEGGEN DAT WE ELKE DAG TOT WEL 40 VESTIGINGEN TEGELIJK AANKUNNEN EN DIT MAANDEN NA MEKAAR.
ONZE IJSKARREN KUNNEN ZELFS JAREN OP VOORHAND GERESERDEERD WORDEN.